16 de març 2010

CONTINUA LA CAÇA DE BRUIXES A CABRILS....? L’ALCALDE PRETÉN EXTERNALITZAR A UNS ALTRES 6 TREBALLADORS DE LA BRIGADA MUNICIPAL.


ÉS PEL BÉ DEL POBLE....? O ÉS PER A ACABAR AMB ELS DELEGATS SINDICALS QUE NO SON DE SINDICATS AFINS I DÒCILS....?

“El noi del poble” en una altra de les seves magistrals decisions (cada dia se sembla més al president espanyol del seu partit) ha tornat a actuar, segons “ell” per a defensar el bé de la pàtria, perdó del poble.

El passat 10 de març va tenir “la deferència” de comunicar als representants del treballadors “la intenció de l’Ajuntament d’incoar l’expedient d’adjudicació del servei de manteniment de la jardineria i la neteja dels espais verds del poble” resumint treure's de sobre 6 treballadors més i entre ells el díscol delegat sindical "no afí" I això ho va fer ignorant a la resta de regidors, que al menys els dels nostre grup es van assabentar pels treballadors afectats.

Ahir, l’alcalde va convocar sessió ordinària de la Comissió Informativa prèvia al ple de la setmana vinent, en el segon punt de l’ordre del dia “proposa” “la intenció de l’Ajuntament.... “ que dies abans va comunicar als delegats, és a dir traspassar a sis famílies del poble de - treballadors municipals - a una suposada empresa externa - pel bé del poble...? o de qui....? -


Tan aviat disposem dels costos econòmics de la, segons el nostre criteri, irracional decisió els posarem en el vostre coneixement, però en el interí, serveixi com exemple de l'actuació de l'alcalde i el seu equip de govern d'esquerres i progressistes....? una "petita comparativa" de salaris municipals:

Cost anual dels sis treballadors(*) adscrits a la brigada de Parcs i Jardins

132.880,32 €

Cost anual de l’ex-secretari il•legal cessat(*) i ara lletrat amb “funcions complementaries de gerent

76.254,34 €

Cost anual de “la tècnica de recursos humans nomenada a dit” (*) més el plus de 1.000 € mensuals de “secretaria accidental”

42.663,58 €

(* segons pressupost “públic” aprovat per l’any 2010 i sense contar el cost de Seguretat Social que assumeix l'empresa. Aquest cost, també conegut com quota patronal, s'obté aplicant un percentatge, que sol oscil·lar entre un 30% i un 38% sobre la base de cotització del treballador. )

Ja veieu que “dos empleats” cobren quasi el mateix que els sis treballadors de la brigada de parcs i jardins, un d'ells va haver de ser cessat a requeriment nostre i de la Direcció General d'Administració Local per nomenament no ajustat a dret tenint l'alcalde que recolocar-lo a tot córrer com lletrat amb “funcions complementaries de gerent”, i l'altra “treballadora, nomenada a dit sense cap concurs oposició” ( o és que el mèrit era ésser la filla del primer tinent d'alcalde....?)

Si voleu consultar antecedents de la erràtica política, també la salarial, d’aquest equip de govern d’esquerres i progressista....? encapçalat pel “noi del poble” cliqueu aquí:

Deriva democràtica - article de l’u de març de 2008 -

Ja ha començat la caça de bruixes a Cabrils (Començen els acomiadaments) - article del 14 de març de 2008 -

Il•legal contractació del secretari interventor de l’Ajuntament Cabrils - article del 13 de maig de 2008 -

Comencen els expedients disciplinaris als incòmodes treballadors de la brigada - article del 18 de maig de 2008 -

Política de nomenaments de treballadors "a dit" - article del 3 de març de 2009 -

Política salarial - article del 26 d’agost de 2009 -

Política d’enfrontament amb Comissions Obreres - articles del 30 de desembre de 2009 i del 29 de gener de 2010 -

Agraïment els vostres comentaris al respecte

Continuarem informant


ÀREA D'INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Se sap quin serà el cost econòmic d'aquesta decisió si s'arriba a prendre.
Una veïna de Ca Tolrá

Anònim ha dit...

Cuando todos ete equipo A de la casa ya no este ¿quién los contratarà externamente?
Señores de la brigada , paciencia , la vida pone a cada uno en su lugar.
Seguro que ustedes volveran.

¡Hay muchos platos frios que sevir!

jordi fernandez, ha dit...

la pregunta que jo faig,es la seguent,varen marxar els companyns de neteja,ara marxaran els de parcs i jardins,javors a la brigada de obras i seveis queden sis persones,cuasi la mitad de cuant jo vaig entrar a treballar a la brigada al anyn 1988.llavors que passara cuant torni a passar cualsevol desperfecta ocassionat per la pluja,vent,rierada,o la famosa nevada,ja que estava tota la brigada,al peu del cano,com sempra,meins la empresa externa,ja que es va contractar,per resoldre cualsevol incidencia les 24 hores.ja que la brigada fa de 8 a 15h,i molts serveis quedavent desanparats,per aixo es la esternalisacio? la brigada,sempre sera per resoldre cualsevol incident metereologic. jordi.f

Anònim ha dit...

"Por fin se salió con la suya"
El impresentable da el golpe mortal a la Brigada, "A mi no me replica nadie, pues yo he sido mandado a este pueblo para salvarlo de sus desgracias y encaminarlo por el buen camino". LA IMPUNIDAD CON LA QUE ACTUA ESTE PERSONAJE, Y LA PERMISIVIDAD DE UN PUEBLO QUE PARECE ADORMECIDO E INDIFERENTE A TODO LO QUE SUCEDE ES VERDAREMENTE SORPRENDENTE.
Como acertadamente comenta el trabajador de la Brigada Jordi Fernandez, la externalización no ha supuesto ninguna ventaja para el pueblo en lo que respecta a la mejora de los servicios, más bien al contrario pues se ha visto bien claro en el último acontecimiento ocurrido el día de la nevada. Los únicos que estaban al pie del cañón eran los de la actual y todavía Brigada Municipal, con lo que hemos visto menguada la capacidad de reacción al no disponer de los 6 trabajadores externalizados actualmente cosa que ha sido perjudicial para los ciudadanos de Cabrils.
"BASTA YA DE TANTA FARSA Y DE ODIO HACIA UNOS TRABAJADORES QUE NO COMULGAN CON LAS IDEAS DEL MESIAS DE CABRILS".
EL PUEBLO ACABARÁ HACIENDOSELO PAGAR, Y LAS FAMILIAS DE LOS TRABAJADORES "EXPULSADOS" TAMPOCO TENDRIAN QUE OLVIDARSE.

El oráculo de Cabrils

Anònim ha dit...

Per cert la bruixe major del poble que ha dirigit..???? Pot ser l'assessor?????

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels