17 de març 2010

AIXÒ SI QUE ÉS TREBALLAR PER AL POBLE !!!


Des del nostre grup municipal volem destacar la professionalitat de la nostra Brigada Municipal, professionalitat davant l'adversitat i la injustícia que se'ls ve a sobre motivat per una irracional decisió dels que es creuen els messies salvadors de la pàtria, - o del poble ?

Us volem mostrar un breu reportatge fotogràfic del treball que ahir mateix (aliens a la irracional i polèmica externalització) estava realitzant la nostra Brigada Municipal.






AIXÒ SI QUE ÉS TREBALLAR PER AL POBLE !


ÀREA D'INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

11 comentaris:

Lucio ha dit...

Tal mesura com fareu, us serà feta

Lucio Anneo Cabrils

Anònim ha dit...

Viure mal i acabar bé, no pot ser

Anna

Anònim ha dit...

Me sumo al agradecimiento colectivo. Los he visto trabajar varios días, ojala los “de arriba” lo hicieran la mitad de bien que la Brigada.

Muchas gracias

Anònim ha dit...

La verdad es que están dejando toda la parte del pantano y alrededores como hacia lustros que no se veia,la inmensa tarea que estan llevando a cabo estos trabajadores no se merece el trato que están recibiendo por parte de quienes nos gobiernan para nuestra desgracia, y se lo dice una persona que lleva muchos años viviendo en Cabrils.
Muchas gracias a los profesionales de "NUESTRA BRIGADA".

Josep ha dit...

Uns sembren i altres cullen

Josep

Anònim ha dit...

¿Como es posible que se nos engañe a los ciudadanos sobre la externalización de nuestra brigada, bajo el pretexto ("MENTIRA") de que se dará un mejor servicio al ciudadano, cuando las personas que lo van a realizar son las mismas que tenemos actualmente en la brigada.?
¿Que se oculta tras toda esta sarta de embustes, y que fin se persigue con todo esto?.
"¿Los incapacitados de la brigada actual según el sr. alcalde serán los buenos trabajadores en la nueva empresa, que nos resolverán todos los problemas?.
HASTA CUANDO CONTINUARAN CON ESTA FARSA Y TOMADURA DE PELO A LOS CIUDADANOS DE CABRILS.


El oráculo de Cabrils

Arturo F ha dit...

Aquests últims dies estic seguint amb molta atenció tota la polèmica generada per la privatització del col•lectiu de treballadors de la brigada municipal.

D'una banda l'ajuntament en el seu moment es justificava al•legant que actuava així per a millorar l'eficiència del servei que s'estava donava fins al moment, però res diu del cost econòmic de l'operació.

Podrien vostès suplir la falta de transparència informativa, facilitant-nos als ciutadans el cost total de la política de privatització de serveis que ha engegat aquest ajuntament.
Gràcies anticipades

Un veí de Can Tolrá

Anònim ha dit...

Al Sr. Artur F.
Creo que sería interesante que asistiera el dia 23 de marzo a las 7 de la tarde al centro civico, puesto que según tengo entendido la seccion sindical de coo. del ayto, va ha realizar una exposición de los hechos acaecidos con la externalización de la brigada, así como el costo de la misma para las arcas municipales.

Anònim ha dit...

Todo lo que no les interesa o no pertenece a su círculo se lo cargan y aqui no pasa nada.
Pronto aprenderan la lección todos sus seguidores .

Ahora el mundo dejara de ser de los mediocres y pasara a ser de los profesionales.

Anònim ha dit...

¡Los mediocres eliminan de su vida a todo el que les puede hacer sombra!
Adelante brigada ,seguro que pronto volvereis.

Anònim ha dit...

Tot aquest clan de sabis que dirigeixen la nostre vida a Cabrils , ha decidit fotre a fora la gent de tota la vida pel seu propi benestar.....!
Assessorats pel remunerat ( amb el seu sou es paguen 6 de la brigada) que decideix i fa cumplir a la marioneta.
Un bon canvi d'esquerres a Cabrils ( quan molts d'ells eren de dretes)!
Canvi d'ideologia o d'interés?
Canvi de camisa , tot per la cadira que els portarà a la GLORIA!

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels