08 de març 2010

Les decisions mal preses i amb prepotència - NO TENEN FUTUR –


Aquesta es la situació actual de 7 de les 10 faroles que envolten la vorera de l’escola CEIP l`Olivera de Cabrils.

Ningú s'ha adonat que a causa del deteriorament i nul·la conservació dels fanals es pot produir un accident, amb conseqüències greus, si un dels trossos amb punxa li cau al cap a algun dels nens o pares que diàriament transiten per la vorera del col·legi ?

Perquè us adoneu de com gestiona l'ajuntament“l'alcalde socialista i el seu grup d'esquerres” convé recordar que el passat 29 de desembre de 2009 van aprovar adjudicar el contracte del servei de manteniment de l’enllumenat públic i els equipaments municipals de Cabrils a una empresa externa pel mòdic preu de un milió dos-cents setanta-un mil dos-cents € (1.271.200,00 €), IVA exclòs. Apa !....ja s'han tret les puces de sobre, ara la culpa no és d'ells sinó de “l'extern” això és el que segurament diran...... que no poden estar en tot.... que tenen molta feina..... que la funcionaria esta de baixa.....etc... etc... etc... bla... bla... bla...

No serà que la brigada ens donaria millor servei sent plantilla de l'ajuntament, depenent directament dels nostres tècnics, i amb capacitat de resposta immediata?

El 70 per cent dels fanals deteriorats!.

Reflecteix aquest percentatge el grau d’incompetència, falta de rigor i la nul•la transparència d'aquest equip de govern....?

Les decisions mal preses i amb prepotència - NO TENEN FUTUR -

ÀREA D’INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ

Participació Ciutadana


8 comentaris:

Josep ha dit...

Però que passa en aquest poble? Ningú és capaç de prendre mesures per a acabar amb aquets irresponsables ?
Qui ha de controlar aquestes coses?
Perquè serveixen els nostres impostos, per pagar assessors i promocionar a qui ja sabem ?
Gracies per la seva feina senyors del VIC
Josep

Anònim ha dit...

Sres. del VIC he oido que próximamente externalizan también la Brigada de Parçs i Jardins. ¿Saben Vdes. algo?, al final ¿Cuánto le vá a costar al pueblo los delirios de este grupo de irresponsables?¿porqué quieren deshacerse de estas personas?,¿quién está detras de toda esta persecución hacia trabajadores que estos si que están siempre que se les necesita como hoy, con la nevada que ha caido empapados hasta arriba cortando árboles caidos y despejando las carreteras y calles sin apenas luz para que los ciudadanos podamos circular sin peligro.( PARA ESO LES PAGAN DIRAN ALGUNOS)y es cierto, pero la actitud de "NUESTRA BRIGADA" va más allá en circunstancias como las de hoy, de lo que les puedan pagar.
Como ciudadano de Cabrils me alegro de que parte de mis impuestos sirvan para pagar el sueldo de los trabajadores de "NUESTRA BRIGADA".

UN CABRILENSE QUE QUIERE A SU BRIGADA

Anònim ha dit...

Al anónimo de las 9'47.
Quisiera darle las gracias en nombre própio y de mis compañeros de la Brigada Municipal (VÍA PÚBLICA Y PARQUES Y JARDINES)por sus gratificantes a la vez que estimulantes palabras. Si con nuestro trabajo conseguimos que los ciudadanos que nos pagan se sientan satisfechos de su Brigada, para nosotros es un estímulo y una satisfacción.
También quiero decirle que muchos de nosotros a parte de trabajar vivimos en Cabrils y queremos a nuestro pueblo.
Gracias de nuevo por sus palabras.

Vicente Velaz (BRIGADA MUNICIPAL PARQUES Y JARDINES)

Anònim ha dit...

Jo també soc un vei que no vol que l'ajuntament externalitzi la brigada.
Proposo una concentració de suport a la Brigada.

Santi

Anònim ha dit...

Al Sr. SANTI.

Quiero agradecerle como trabajador de Parques y Jardines su apoyo, pero lamentablemente hoy se nos ha comunicado que el alcalde ha decidido externalizar a la Brigada de Parques y Jardines "PARA MEJOR SERVICIO DEL PUEBLO" en el mes de Mayo/Junio.

Anònim ha dit...

¿El alcalde? ¿Quien es el alcalde para decidir el solito este tipo de cosas? Ya estamos como hace 40 años, ORDENO Y MANDO
¿Este era el noi del poble? Que mira ¿pel bien del poble?
Vaya Vaya

Anònim ha dit...

Brigada teneis mucha gente que os quiere, mobilizaros y el pueblo estara con vosotros.
A estos les queda un telediaro.

Anònim ha dit...

LA DESGRACIA ES QUE EL HECHO DE LA EXTERNALIZACIÓN DE TODOS LOS TRABAJADORES DE LA BRIGADA DE PARQUES Y JARDINES SI NO OCURRE UN MILAGRO YA ESTA CONSUMADA.
EL "GRAN ILUSIONISTA Y SUS DOS CORRELIGIONARIAS REGIDORAS DE PARQUES Y JARDINES Y VÍA PÚBLICA" SE HAN SALIDO CON LA SUYA, Y LOS FAMOSOS COMENTARIOS DE "NOS VAMOS A CARGAR LA BRIGADA Y ASI SE ACABARAN LOS ENFRENTAMIENTOS CON NOSOTROS." HA SURTIDO EFECTO, SIENTO VERGUENZA DE QUE PERSONAJES COMO ESTOS QUE PASARAN POR NUESTRO AYTO. DEJANDO NADA MÁS QUE MISERIA Y RENCOR HACIA TODO/S QUE NO COMULGUEN CON ELLOS NOS ESTEN GOBERNANDO.
SRES. TRABAJADORES DE LA BRIGADA DE CABRILS, AUNQUE NO ESTÁ EN MI MANO HECHAR MARCHA ATRAS DE LA IGNOMÍNIA COMETIDA POR ESTOS IMPRESENTABLES QUE SE HAN ADUEÑADO DEL AYTO. COMO SI FUERA SU CORTIJO, CUENTAN VDES. CON MI APOYO Y AGRADECIMIENTO POR LA LABOR QUE REALIZAN.

UN CABRILENSE HASTIADO HASTA LA SACIEDAD.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels