20 de gener 2010

EL VIC ASSUMEIX - extraoficialment- LES FUNCIONS DE “CAP DE MANTENIMENT” DE LA XARXA VIÀRIA I DEL MOBILIARIA URBÀ MUNICIPAL


Sense un nomenament explícit i -per tant- sense cap sou, el VIC ha estat autoanomenat - extraoficialment- Cap del Manteniment de la xarxa viària i del mobiliari urbà municipal. Sí, Sí, això és així per estrany que sembli. Donada l'apatia....(?), falta de responsabilitat....(?), l’incompetència....(?) o el que sigui....(potser les tres coses a l’hora) dels corresponents responsables.
Els responsables polítics, presumptament, s’han vist desbordats pels aconteixements deixant que el VIC controli, identifiqui i informi de les deficiències que existeixen en la xarxa viària i en el mobiliari urbà.

És una broma....!

Mireu en el nostre blog..... on anem assenyalant les diferents deficiències i/o anomalies, per a així posar-les en coneixement dels responsables....(?) polítics del municipi i que aquests puguin donar lar ordres oportunes perquè es corregeixin i resolguin, com així està succeint.

És un camí una miqueta rocambolesc d'actuar per part dels nostres governants però si al final això redunda en benefici de tots, com així ho sembla: Beneït sigui!.

Avui posem en coneixement del regidor responsable "corresponent", que - DES DE FA MESOS - el flamant rètol lluminós del Torrent Roig(*) (enfront de la Concòrdia) té algun tipus d'avaria que impedeix el correcte funcionament de la primera línia i de l’escut de l’ajuntament. (veure les fotos per a una millor i més fàcil comprensió).

Esperant que posat així en coneixement de l'equip de govern, sigui aquest qui posi les mesures oportunes perquè sigui arreglat.... “Es gracia que esperamos alcanzar del recto proceder de V.I., cuya vida guarde... etc.,etc.”

(*)És l’obelisc que va deixar l'actual regidor de des-comunicació en record del seu pas per la mateixa regidoría quan militava en CDC(2003-2006) abans de veure la llum "d’esquerres”.

ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA
Medi ambient i sostenibilitat
Urbanisme i mobilitat
Seguretat ciutadana
Sanitat
Serveis socials

1 comentari:

Anònim ha dit...

No tienen dinero para repararlo, pero si para pagar al gestor y a ciertos empleados duplicarles el sueldo

Barco a la deriva

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels