27 de gener 2010

PREGUNTES FORMULADES PEL VIC AL PLE ORDINARI DE DEMÀ DIJOUS


Posem en el vostre coneixement les preguntes formulades per escrit pel nostre grup municipal per tal de que siguin llegides, constin literalment en acta i siguin contestades en el decurs del Ple, o si no es possible la seva resposta verbal, ho siguin per escrit en el termini màxim d’un mes.

Si teniu alguna pregunta que creieu convenient que puguem formular en el transcurs del ple de demà ens les podeu enviar al correu electrònic i confidencialment en nom del nostre grup així ho farem.

1. Qui ha supervisat per part de l’Ajuntament la recent reparació dels clarament visibles desperfectes per vicis d'obra o possibles defectes en l’execució de les obres de soterrament del Torrent Roig i els materials utilitzats?

2. Quina empresa ha dut a terme dites obres de reparació ?

3. En el supòsit que aquestes obres de reparació hagin representat algun cost per l'ajuntament a quant ascendeix dit cost?

4. Quines instruccions s'han donat a la policia local perquè s'hagi incrementat considerablement el nombre de denúncies per infraccions al nucli urbà?

5. Algun vehicle de l'Ajuntament ha estat multat per no dur la itv actualitzada?

6. Tenen tots els vehicles municipals actualitzada la inspecció tècnica de vehicles ?

7. Perquè els caps de setmana i festius no es mantenen obertes les instal•lacions esportives dels centres escolars de Cabrils?

8. S'ha prorrogat tàcitament el conveni subscrit el 11 de novembre de 2005 amb la Federació de les ADF del Maresme sobre l’autorització d’ús i manteniment de les dependències de Can Barba?

9. Quines son, detalladament, les actuacions portades a terme per a rehabilitar l'entorn de Ca Barba i que han suposat, en principi, una despesa de 7.500 euros?

10. Quin cost va suposar pels ciutadans el desenvolupament del portal municipal integrant l’última generació de tecnologies de gestió documental desenvolupat per Güell Consulting amb el suport de la Diputació de Barcelona.

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Participació ciutadana

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Les multes també li posaran al mecánic que arregla els cotxes a la via pública ?
E els productes contaminants .... olis....bateries.
Els aparcaments de la policia estan perquè aparquin les regidores de la casa GRAN?
Com son de la casa GRAN, segur que estan exentes de multesexentes de multes!
Aixó es segur per facilitar-lis la gran dedicació i professionalitat!

Un veí de Can Mas que ahir va ser desallotjat del PLE

Anònim ha dit...

¡Como son la ley ....lo demuestran con su ejemplo!

Pedro

Anònim ha dit...

¡Fotografiare todas sus irregularidades!
A tomar el pelo a otro

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels