10 de gener 2010

PRESENTACIÓ OFICIAL DE LA PLATAFORMA CABRILS DECIDEIX !



Dissabte passat, 9 de gener, a les 19,30 h.,- a sala La Concòrdia- va tenir lloc la presentació oficial a tota la societat cabrilenca de la plataforma Cabrils Decideix !


Un èxit social i democràtic sense precedents. Es va iniciar l'acte amb la sala totalment plena, a la taula de presentació la coordinadora de la plataforma Pilar LLongueras, el portaveu Xavier Viudez, l’alcalde d’Arenys de Munt Carles Mora i el regidor (d’Arenys de Munt) en Josep Manel Ximenis i envoltada - tota la taula - dels membres de la plataforma Cabrils Decideix. El marc ja feia presagiar - com així va ser - l'èxit i l'emotivitat de la presentació.

Va obrir l'acte la coordinadora de la plataforma, Pilar Llongueras, fent la presentació oficial de la plataforma Cabrils Decideix i presentant als convidats a aquest acte, i va acabar convidant a una màxima participació en aquesta iniciativa popular. Seguidament Xavier Viudez, portaveu de la plataforma, va fer una detallada explicació de la finalitat, objectius, passos a seguir i calendari d'aquesta consulta popular.

A continuació va prendre la paraula Manel Ximenis, qui va explicar com es iva iniciar i es va dur a terme aquesta consulta popular en Arenys. Finalment, l'alcalde d’arenys de Munt, Carles Mora, va remarcar amb èmfasi la repercussió - tant a nivell nacional com , i sobretot, a Europa - s'ha rebut i està sent acollida aquest tipus d'iniciatives de la societat catalana. Va acabar assegurant que a Europa ens esperen amb els braços oberts i va tancar la elocució amb un visca Catalunya que va ser corejat per tots els assistents.

L'ambient va anar augmentant de temperatura i va arribar a un grau d'emotivitat poc imaginable. Posteriorment es va arribar a un torn de preguntes i participació espontània per part dels assistents. Finalment la coordinadora va tancar l'acte i va convidar a tots els assistents a una copa (o més) de cava.

Des del grup municipal Veïns Independents de Cabrils VIC: felicitats a la plataforma, el nostre suport i el nostre ànim per a seguir endavant amb tota classe d'èxits i, sobretot, amb un alt grau de participació a la consulta popular del proper 28 de Febrer.

Clicant aquí podreu consultar l'article publicat al nostre blog informatiu el dia 24 de setembre en relació a la nostra MOCIÓ PEL DRET A DECIDIR.

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Participació ciutadana

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels