16 de gener 2010

NO TÉ PREU - NO TIENE PRECIO


Una perla de la regidoria d'accessibilitat - Una perla de la regidoría de accesibilidad.


Altra mostra més de la improvisació ! O de la falta de rigor....? - O de la incompetència....? - O de la desídia....?
¡Otra muestra más de la improvisación! - ¿O de la falta de rigor….? - ¿O de la incompetencia….? - ¿O de la desidia….?

Una imatge val més que mil paraules - Una imagen vale más que mil palabras.

Jutgin vostès....Juzguen ustedes…………..

La improvisació NO TÉ PREU....? - ¿La improvisación NO TIENE PRECIO....?

ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA

Serveis socials

9 comentaris:

Anònim ha dit...

¿aixo es una nova senyal d'aparcament per minusvàlids amb motocicleta o bici?

Anònim ha dit...

Muy buena la foto. Hay que cuestionar tanto a la regidora como al equipo técnico de la Policia Local de Cabrils la falta de profesionalidad por haber realizado un informe en el que se permite estacionar la mitad del vehiculo en la acera y la otra parte en la calzada .
Que criterio se va a utilizar para denunciar a los otros vehiculos que estacionen su mitad o parte de ella en la acera? o esta es una de las nuevas tácticas del equipo de gobierno para cazar a los sufridos ciudadanos de Cabrils y poder llegar a los presupuestados 25000 € en multas?, la verdad ES QUE NO TIENE PRECIO este tipo de actitudes.

VIC ha dit...

Anònim de les 8:39 PM , dubtem que la nostra policia local hagi intervingut en aquest ÑAP amb majúscules,(ho preguntarem). Des del nostre grup pensem que el problema està en que probablement el projecte no va contemplar aquestes places d'aparcament obligatòries, així com tampoc les de càrrega i descàrrega i les de la pròpia policia que han d'aparcar els seus cotxes fora del seu abast visual, executant-se insòlitament l'obsessió de l'esquerra que ens governa de perseguir tot allò que dugui quatre rodes.
Convé recordar el cost de les obres de marres, recordem la seva aprovació: La Junta de Govern Local celebrada en data 9 de desembre de 2008, va adoptar per unanimitat, l'acord d'aprovar inicialment el "el "Projecte d'arranjament i pavimentació dels carrers del nucli urbà de Cabrils", amb un pressupost d'execució per contracte del projecte de 530.976,58 euros. IVA inclòs.

Gràcies per la seva opinió

Alfred Serrano
Portaveu del grup municipal

Anònim ha dit...

molt bona la ironia del anonim de les 6.56

Anònim ha dit...

Aixó es un parking per anar els ganduls a comprar a la carnisseria. No he vist mai un un policia que custodii la plaça , ni ara ni abans.
Gemma

Susana ha dit...

Me ha hecho mucha gracia la foto. Que pretende esta regidora, que los usuarios aparquen medio coche en la acera y el otro medio en la calzada, o que solo aparquen los minicoches, es una vergüenza que políticos de este nivel estén gobernando un pueblo tan bonito.
¿Han consultado la normativa para saber cuales son las medidas estándar para señalar la reserva de aparcamiento de un vehículo?
¿Que dice el informe de la policía local al respecto?

S.P.

Anònim ha dit...

Com sempre ha fet aquest alcade de Cabrils, els minusvàlids són ciutadans de segona. No poden pujar al jutjat de pau, les eves places estan sempre ocupades per caradures sense que la policia actui, etc...

En relació a la foto: Què passa si un minusvàlid aparca el seu cotxe a la vorera i un minusválid no pot passar amb la cadira de rodes ?

Com deia el meu avi: "No votis mai ningú que sigui més tonto que tú".

Anònim ha dit...

Tot és relatiu i les probabilitats de combinatòria només són dues : Hagan Juego Señores : A quí Multaran Primer? al Minusvàlid que aparca mig cotxe sobre el pas dels Vianants? O als Vianants que passin per sobre del Cotxe del Minusvàlid ?

I parlant de Relativitat el famós Einstein va dir :

Hay dos cosas infinitas: el Universo y la estupidez humana. Y del Universo no estoy seguro.

Francesc Martí

Anònim ha dit...

Pues si que tiene precio: hacer la chapuza, deshacerla (que seguro que la deshacen) y arreglar el "entuerto". Precio que pagaremos gustosos todos los ciudadanos de Cabrils.

Ayyy. que si solo fuera esto, ya podíamos estar contentos
M.B.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels