11 de gener 2010

LA FEINA MAL FETA NO TÉ FUTUR !!


"El passat 17 de desembre publicàvem, sota el títol de La feina mal feta no té preu; no té futur. El TERCER arranjament de les obres del Torrent Roig.


Pensàvem que, com diuen, a la tercera va la vençuda i, per tant, que aquesta vegada ja quedarien total i definitivament arreglades aquestes deficiències de la gran obra que fou en el seu dia l’arranjament de la riera d'aquest carrer del centre urbà.

Doncs no, encara que sembli mentida i sembli impossible, amb aquest equip de govern les responsabilitats segueixen sense aparèixer, l'única cosa que apareix i es posa de manifest és la total incompetència.

I aquí ho tenim: als pocs dies de l'arranjament definitiu (???) tornen a aparèixer deficiències notòries i preocupants. No es tracta només de si l'obra està en garantia i la resoldrà l'empresa contractada sense que -aquesta vegada- es repercuteixi a la butxaca dels cabrilencs, es tracta - i això és el veritablement important - de la falta de control, de la ineficàcia i de la falta d'una responsabilitat per part de l'actual equip de govern.

Les coses no es poden deixar a l'atzar... I ja van quatre -de moment-. les vegades per a arreglar aquest tema. Seguirem sense una solució definitiva....?

Ens temem que si...i si no: al temps.

Perquè el tema és seriós, sinó diríem allò de : S'admeten apostes...!!!! "

LA FEINA MAL FETA NO TÉ FUTUR !! (- Com ja es pot comprovar - )

ÀREA INSTITUCIONAL
Via pública i serveis

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo els hi descontaria del seu sou, per incompetents!
Santi

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels