09 de gener 2010

NO TÉ PREU – NO TIENE PRECIO


El primer dia d'aquest any 2010 vam publicar el primer article d'una sèrie que hem titulat -NO TÉ PREU - on us donarem compte a través de les imatges (una imatge val més que mil paraules) de la situació del nostre poble. (Incompetència, falta de rigor, poca dedicació....?)

Us animem a que ens envieu qualsevol imatge que creieu convenient que publiquem, sempre amb l'objectiu de que a través de la crítica els responsables municipals adoptin les mesures correctores que siguin necessàries.

El primer día de este año 2010 publicamos el primer artículo de una serie que hemos titulado - NO TIENE PRECIO - dónde os daremos cuenta a través de las imágenes (una imagen vale más que mil palabras) de la situación de nuestro pueblo. (¿Incompetencia, falta de rigor, poca dedicación....?)

Os animamos a que nos enviéis cualquier imagen que creáis conveniente que publicamos, siempre con el objetivo de que a través de la crítica los responsables municipales adopten las medidas correctoras que sean necesarias.

---------------------------------------------------------------------

MANIPULAR (presumptament 1) EL REGISTRE DE SORTIDA DE DOCUMENTS OFICIALS DE L'AJUNTAMENT PER A TAPAR UNA ERRADA....


MANIPULAR (presuntamente 1) EL REGISTRO DE SALIDA DE DOCUMENTOS OFICIALES DEL AYUNTAMIENTO PARA TAPAR UN ERROR….- NO TÉ PREU - - NO TIENE PRECIO -

ÀREA D'INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ

Participació ciutadana

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aixó es legal?
Com es que la JUSTICIA o el "partit
socialista" o el que sigui no dona la cara per ells i aixó ho permet?
No sera que tot continua IGUAL?
Joan

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels