13 de gener 2010

INFORMACIÓ DELS ASSUMPTES TRACTATS A LA SEGONA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE D'AJUNTAMENT CELEBRAT EL PASSAT DIA 29 DE DESEMBRE


Us facilitem un breu resum dels assumptes tractats el dia 29 de desembre en el segon ple extraordinari convocat per l'alcalde a les 8:30 del matí, creient-se que no assistiria ningú (presumptament) i així poder votar amb la seva “majoria 7+1” un pressupost per a l'any 2010 amb unes pujades salarials que sent benèvols qualificarem en principi de vergonyoses tenint en compte la crisi en la que " estem immersos" - bé- , - “menys alguns adeptes al règim” -

Punt 1.- Aprovació del Pressupost municipal per a l’exercici 2010.

En primer lloc cal recordar que “no són uns pressupostos participatius”, altra de les grans promeses incomplides dels “progressistes d'esquerres...??? recordeu que en el passat ple ordinari van votar en contra de la nostra moció "pressupostos participatius" ? - (cliqueu aquí per a consultar-la) -

Se'ns presenta el “Pressupost 2010” com una eina per a superar la crisi...???, però com sempre que es parla de crisi, els que paguem les conseqüències som els veïns i les veïnes de Cabrils, prova del que afirmem és que aquest any 2010 pagarem l'IBI amb una pujada mitja superior al 6%.

Alguns apunts sobre la lletra petita d'aquest "pressupost no participatiu":

La gran partida social del pressupost és la previsió d'un increment del 150 % en la recaptació per multes, passant dels 10.000 euros de l'any 2009 a una previsió de recaptació de 25.000 euros pel 2010. (Gairebé 5 milions de les antigues pessetes). Tot un model de persecució recaptatòria, i.... desprès diran que recolzen al comerç....

Diuen que les inversions per al 2010 pugen 7,2 milions d’euros, pues bé:

4,1 mlls son aportacions dels veïns mitjançant quotes urbanístiques: Montcabrer (2,1), de St. Crist Vell (1,5), de Can Cabot (0,1), de Tura Parc (0,01), dels Llimoners (0,2) i de Sant Cristòfol (0,1)

Dels 3,1 milions restants, 2,5 milions seran finançats mitjançant crèdits bancaris, disparant el grau d'endeutament de l'ajuntament del 35 al 75% aproximadament. (és allò de pa per a avui i fam per demà -típic de l'esquerra "econòmica"-).

La gran obra dels socialistes de Cabrils, -LA PISCINA-. Recordeu les promeses de l'actual alcalde socialista allà per l'any 2001 quan va protagonitzar la seva primera moció de censura...? després de nou anys ara, en plena crisi, se li ocorre acudir al crèdit per a complir "la seva promesa de fa nou anys".

En l'apartat de despeses de personal, especial esment mereix “el criteri...? de l'actual equip de govern” en matèria de personal.... us aportem una petita mostra del "controlat" “descontrol” a l'hora de quantificar les pujades salarials a segons qui:

Un dels exemples d'increment salarial a dit més escandalosos i, ens atreviríem a dir que immorals, és el que han aprovat per al “lletrat”, que a l'any 2009 tenia una retribució salarial bruta de 48.534,50€, passant a 76.254,34€ per al 2010, el que suposa un increment del 57,11% (una indecència -presumptament-) amb l'agreujant de que la persona que ocupa el lloc de treball ha estat nomenat a dit. (Si voleu saber de qui es tracta cliqueu aquí).

Perquè us doneu compte de la “presumpta” incapacitat del regidor d'hisenda per a gestionar recursos públics - un exemple -:

Anys anteriors el lloc de treball de lletrat tenia sota la seva responsabilitat, a més de les qüestions jurídiques, la de responsable de recursos humans amb una retribució anual de 48 mil euros. Doncs bé, ara com ja coneixeu, s'ha nomenat a dit a una treballadora per a desenvolupar les funcions de responsable de recursos humans amb una retribució bruta per a l'any 2010 de 30.663,58 €. Resumint, per les mateixes tasques, ara ocupades per dues persones, ens representa als ciutadans de Cabrils un cost de 107 mil euros any, quan abans suposava 48 mil euros any aproximadament. (Per a conèixer en qui va recaure el nomenament a dit cliqueu aquí)

- Una petita comparació - el cost que representen els 6 treballadors de la brigada de parcs i jardins és de: -132.880 €/any- - Es per això que volen externalitzar la brigada, per a estalviar-se els diners i poder pagar-li a altre o altres treballadors “nomenats a dit” altres 76.000 euros....? -

Curiosa és també la pujada salarial a la policia local: a la majoria d'ells, inclòs el cap, se'ls puja un mòdic 0.30%, però - sorpresa- - sorpresa - a un dels agents li pugen el 7,68% perquè.....?

I per a la resta de treballadors la mateixa tònica del 0,30% - amb una excepció -al nou lloc de treball d'arquitecte/a li pugen un 14,40% -més de 5.700€/any de cop-......amb quin criteri....?

Així van les coses a l'ajuntament de Cabrils.

Continuarem informant.

ÁREA D’INFORMACIÓ i COMUNICACIÓ
Comunicació

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sin contar los casi 17000€ más SS. que se van ha pagar por el nuevo/a CAP DE LA BRIGADA MUNICIPAL que contratan para 6 meses "según el Sr. Alcalde para coordinar los trabajos de la vía pública y parques y jardines"MENUDA TOMADURA DE PELO Y GASTO INUTIL" ¿ha quien va a coordinar si liquida a gran parte de dicha brigada. Hasta que no nos hallan endeudado a todos los cabrilenses hasta las cejas, cosa que no tardará en conseguir EL SR. ALCALDE y su equípo de incapacitados no descansará.
"QUE PECADO HEMOS COMETIDO LOS CIUDADANOS DE CABRILS PARA QUE EL SEÑOR NOS HALLA MANDADO ESTA PLAGA"

Vicente Velaz

Karl ha dit...

Señor Velaz, no se olvide que quienes gobiernan Cabrils son socialistas socios de los socialistas españoles que han eliminado la deducción de los 400 euros en la renta, que subirán el IVA del 16 al 18%, y que han subido el tipo de gravamen de las rentas del ahorro del 18% al 19%.

Los socialistas prometieron en la campaña electoral de 2008 que la deducción de 400 euros en el IRPF se mantendría hasta 2012, pero la hacen desaparecer en 2010. ¿No se trata de una estafa electoral en toda regla?

Los socialista de Cabrils prometieron que no subirían los impuestos y parece que han subido el IBI del 2010 un 6,37%.

Decía La Razón el otro día que los presupuestos generales del estado tienen cuatro características: una brutal subida del gasto público (más del 17%), la mayor subida de impuestos de la democracia, el mayor déficit público de la Historia de España (se acercará al 12% del PIB, según el FMI) y el mayor incremento de la deuda pública (8.800 euros más por familia al año).

Por lo que puedo observar en Cabrils siguen el ejemplo de los socialistas españoles. Y después dirán que la culpa es de los funcionarios que cobran mucho, que en el caso de Cabrils alguno hay que sí.

En mi país Alemania, esto funciona radicalmente diferente, y atención, yo vivo y seguiré viviendo en Cataluña a pesar de todo.

Muchas gracias si me publican mi opinión.

K. M.

Anònim ha dit...

"QUE PECADO HEMOS COMETIDO LOS CIUDADANOS DE CABRILS PARA QUE EL SEÑOR NOS HALLA MANDADO ESTA PLAGA"
Pues votarles en las elecciones, y... no es la primera vez. A ver si al final se nos abren los ojos a los ciudadanos de Cabrils de una vez por todas.
M.B.

Anònim ha dit...

¿Alguien sabe que ha pasado con el alcalde socialista de Mataró?
Sergio

Anònim ha dit...

Qué no sap llegir la secretaria accidental?

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels